PKIsigning kennisbank

Ondersteuning voor het gebruik en beheer van PKIsigning

 

Doorzoek de kennisbank

Nieuwe PKIsigning agent voor hardware tokens beschikbaar! Door recente wijzigingen in de architectuur van Chrome kan de PKIsigning browser plugin niet meer gebruikt worden voor nieuwe installaties. We hebben de plugin daarom moeten intrekken. We hebben onze PKIsigning agent een upgrade gegeven en deze zal vanaf nu de rol van de browser-plugin gaan overnemen. Vindt alle informatie en de nieuwe software hier.

SMS authenticatie: Er zijn een aantal landen die door wijzigingen aan hun kant geen SMS authenticatie meer ondersteunen omdat wij geen berichten hier meer mogen afleveren. Welke landen dit allemaal zijn kunnen we tot op heden niet met zekerheid zeggen. Neem contact met ons op voor de meest recente lijst zover deze bij ons bekend is.

WhatsApp: Turkije heeft de nieuwe terms en services van Facebook rondom whatsapp niet geaccepteerd waardoor er geen gebruik gemaakt kan worden van WhatsApp authenticatie in dit land.

Bekijk hier de huidige status van ons platform

Welkom in de kennisbank van PKIsigning! In deze kennisbank vind je alle informatie en ondersteuning om het platform goed te kunnen gebruiken en te beheren.

Laatst toegevoegde artikelen:

  1. https://pkisigning.atlassian.net/wiki/spaces/PKISUPPORT/pages/1047855112

  2. https://pkisigning.atlassian.net/wiki/spaces/PKISUPPORT/pages/1047494832


* Klik hier voor antwoord op veel gestelde vragen *


 

Handleiding voor nieuwe gebruikers

 

Basisinstellingen voor applicatiebeheerders

 

Technische documentatie