Optioneel: de printfunctie inschakelen

Indien je organisatie beschikt over de printfunctionaliteit van PKIsigning om lokale printopdrachten naar het Cloud-platform te sturen, dien je deze eerst te starten en te activeren door in te loggen op het juiste account.

Open in je lokale Windows-omgeving het startmenu en selecteer de PKIsigning Agent Applicatie.

 

 

Zodra je de applicatie start, opent een scherm om je aan te melden met je PKIsigning-account. Het account waarmee je je nu aanmeldt, is het account waar de printopdrachten, vanuit je lokale omgeving, naar toe worden gestuurd. Wanneer je een gedeeld account gebruikt, voor het klaarzetten en verzenden van documenten voor ondertekenaars in je organisatie, dan meld je je hier met dat account aan.

Vul je gegevens in en selecteer ‘Mijn gegevens onthouden’ zodat je je niet steeds, opnieuw, lokaal hoeft aan te melden. Klik vervolgens op ‘Aanmelden’.

 

 

Om te controleren of de lokale PKIsigning-applicatie goed is verbonden, kun je in het systeemvak controleren of het PKIsigning-icoon blauw is.

 

 

Vanuit elke (lokale) applicatie met printfunctie kun je nu PKIsigning als printer selecteren en een afdruk direct naar het PKIsigning platform sturen.

 

 


Gerelateerde artikelen

© 2020 PKIsigning, SBRS B.V.