Eigen Blob storage toevoegen

Het PKIsigning platform maakt gebruik van Blob storage. Het is mogelijk om een eigen Blob storage te koppelen aan het PKIsigning platform. Hiervoor moeten onderstaande stappen worden doorlopen.

Stap 1

Maak een nieuwe container aan in je eigen Blob storage. Let op dat je deze container de volgende naam geeft: pkisigning-production.

Stap 2

Stuur de gehele connection string van desbetreffende container naar PKIsigning via secure@pkisigning.nl. Er zijn 2 key’s, maar je hoeft er maar 1 op te sturen. Let op dat je de key’s niet gaat refreshen, want dan verdwijnt de connectie. PKIsigning plaatst de key in jullie PKIsigning omgeving.

 

Stap 3

Je krijgt van PKIsigning een seintje, dat de omgeving is gekoppeld. Vanaf dat moment worden alle nieuwe documenten die in het platform worden geplaatst, opgeslagen in de eigen Blob storage. Documenten die worden bewerkt, worden ook opgeslagen in de nieuwe omgeving. Op den duur zullen alle oude documenten verdwenen zijn uit de PKIsigning Blob storage. PKIsigning zorgt ervoor, dat de gebruiker niets merkt van deze migratie en dat alles gewoon blijft functioneren. Je kunt in je eigen Blob storage kijken of je de bestanden ziet verschijnen. Let wel op dat je de documenten hier niet weg kunt halen. Ze zijn tevens encrypt waardoor je er niets mee kunt.

© 2020 PKIsigning, SBRS B.V.